Too Faced crush

De mult timp îmi doream să achiziționez o paletă de farduri de la Too Faced și s-a nimerit ca în ultimele 2 luni să am ocazia să încerc nu doar o paletă, ci chiar mai multe produse de la ei .

Prima pe listă este colecția Under the Christmas Tree Palette Collection pe care am primit-o cadou în preajma sărbătorilor.

Trebuie să recunosc că m-a cucerit! Atât ambalajul, cât și calitatea fardurilor sunt minunate.

În forma unui brad de Crăciun, 2 dintre palete conțin 18 nuanțe de farduri (majoritatea fiind nuanțe neutre strălucitoare), iar cea de-a 3-a paletă conține un bronzer, blush și illuminator.

Fardurile nu sunt prăfoase și se blenduiesc foarte usor  iar nuanțele sunt perfecte atât pentru un machiaj de zi cu zi, cât și pentru unul de seară.

Tot în această colecție am găsit și mult lăudatul rimel Better than Sex – varianta 6 ml.

Este un rimel bun care alungește și nu încarcă genele, însă aveam așteptări mult mai mari de la acesta având în vedere cât de lăudat și recomandat este peste tot. Un aspect dezamăgitor este faptul că îmi lipește destul de mult genele între ele .

Un al 3-lea produs ce l-am încercat luna aceasta de la ei este pudra iluminatoare  Too Faced Peach Frost Melting Powder, și vreau să spun că m-am super îndrăgostit de ea!

Are o consistență super cremoasă, iar mirosul este demențial. Este un illuminator discret ce poate fi folosit cu ușurință în timpul zilei și este foarte ușor de aplicat. Să nu mai menționez că pensula mea miroase minunat tot timpul datorită acestei pudre 🙂

Ce produse folosite de voi recomandați de la acest brand?

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *