To ”dress” or not to ”dress”?


Nu am fost nicodată genul acela de fată super “girly” care să se îmbrace toată ziua în rochițe, să poarte roz din cap până în picioare sau să facă parada modei pe tocuri de îndată ce o lasă mama să le poarte afara din casă. Eram mai degrabă genul blugi largi, adidași pentru toate sezoanele și negru era categoric “culoarea” mea preferată.

Dacă aruncați o privire în dulapul meu, o să găsiți 2-3 rochițe cumpărate într-un exces de zel și care stau cuminți pe umeraș așteptând și ele să pășească în tărâmul necunoscut care este exteriorul locuinței mele ?)

Am câteva cămăși în dulap și imi place tare mult să le port când vreau să fiu mai “serioasă”, însă niciuna din ele nu este tip rochiță.

Când am avut ocazia să aleg un articol de îmbrăcăminte de pe site-ul designerului român Dragoș Prioteasa, am fost tentată să optez pentru o cămașă simpla pe care să o pot purta cu jeanși și cu converși.

Am stat puțin pe gânduri și mi-am spus : ce ar fi totuși să ies puțin din zona mea de confort?

Așa că am ales această cămașa tip rochiță kaki ce poate fi purtată atât cu tocuri, cât si cu teneși. Materialul folosit este 100% bumbac și se calcă cu ușurință.

Cel mai mult m-a încântat la acest brand faptul că produsele se pot face pe măsuri , mai ales datorită faptului că îmi găsesc greu cămăși care să mi se potrivească în zona bustului.

Vă las aici link direct către rochiță în cazul în care v-a făcut cu ochiul.

Și pentru că îmi place să încerc lucruri noi și să îmi testez în permanență limitele, de ce să nu fac chiar o provocare?

În loc să mai adaug o rochiță în dulap , mă gândeam să le scot pe cele care zac triste acolo și să le arat lumea exterioară. Mai mult de atât, m-am gândit la un challenge de o săptămână în care să port în fiecare zi câte o rochiță/fustiță.

Vă invit pe toate care vă regăsiți în ce am scris mai sus să vă alăturați challenge-ului , și să ne îmbrăcăm în #dressesforaweek.


Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *