Sweet date with Mr. S

L-am văzut pe Mr. S prin feed-ul multor fete pe Instagram și, trebuie să recunosc, mi-a stârnit curiozitatea.

Mi-a transmis un aer elegant, delicat și misterios.

Nu am rezistat tentației și l-am invitat la o întâlnire.

Un pahar de vin și o baie cu spumă mi-a părut rețeta ideală pentru o seară împreună.

Dacă vă întrebați cine este misteriosul Mr. S ( Mr. Scrubber ), aflați că este un brand de exfoliere și îngrijire disponibil de ceva timp și în Romania.

Ințial am fost atrasă de multitudinea de culori ale produselor lor, ambalajul elegant și mai ales de faptul că produsele au în compoziție doar elemente naturale. După ce mi-a venit comanda însă, am fost cucerită și de mirosurile absolut demențiale.

Cei de la Mr. Scrubber au produse diverse : măști naturale, scruburi organice pentru tot corpul dar și produse pentru curățarea și hidratarea feței.

Eu am încercat momentan doar scruburile de la ei, cele pe bază de cafea și cele pe bază de zahăr, și mi se par răsfățul ideal pentru piele :


Scrub de corp cu cafea și ciocolată – Sexy Chocolate

Scrub de corp cu zahăr și aromă de cirese Cherry Bomb Sugar Scrub

Scrub de buze cu zahăr Wow Lips Bubble Gum

Le puteți achiziționa de pe site-ul lor propriu ( https://www.mrscrubber.eu) , de pe emag și, mai nou, câteva sortimente de scruburi se găsesc și fizic în magazinele DM.

Sunt curioasă dacă ați încercat măștile sau produsele pentru îngrijirea feței de la ei și ce părere v-au făcut, pentru că ma tentează tare mult să le încerc și eu 🙂

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *