O viață mai bună pentru pielea sensibilă

„Ești prea sensibil! Reacționezi prea mult la orice! ”

Dacă ai auzit astfel de cuvinte, înseamna că și tu te incadrezi în cei 15-20% din populație care au un sistem nervos extrem de fin.

Persoanele extrem de sensibile parcă respiră un alt aer. Ei sunt mai calzi, mai dedicati, mai deschiși.

Totodată, oamenii sensibili percep mai intens zgomotele, lumina, mirosurile.

Am crezut mult timp că sensibilitatea este o problemă, însă am ajuns la concluzia că mie îmi plac oamenii sensibili și care reușesc să se bucure mult mai intens de micile bucurii ale vieții.

Așa este și pielea noastră 🙂

Indiferent de tipul de piele pe care îl avem, anumiți factori pot atrage sensibilizarea sa excesivă. Pielea noastră poate reacționa foarte puternic la anumiți factori externi sau interni precum : tulburările de somn, o rutină necorespunzatoare a tenului, factori poluanți din aer sau la frig, soare și chiar vânt.

Cel mai important este să o tratăm corespunzator și să îi oferim instrumentele necesare pentru a o proteja.

Cei de la La Rosche Posay ne oferă soluții pentru toate tipurile de piele sensibilă prin 3 kit-uri personalizate, adaptate fiecărui ten.

  • Pielea sensibilă lipsită de volum

Pierderea progresivă a volumului pielii şi lipsa unui aspect de ,,plin” al tenului sunt mai accentuate în cazul pielii sensibile.

Acest lucru este cauzat de stresul microinflamator din piele care descompune

reţeaua interioară de fibre de colagen şi acid hialuronic și astfel, pielea sensibilă îşi pierde capacitatea de auto-reparare.

Pentru o astfel de piele, putem folosi La Roche-Posay Hyalu B5. Acesta fortifică instantaneu tenul obosit și tern, redându-i elasticitatea și suplețea. Având în componență un compus cu 2 tipuri de acid hialuronic, vitamina B5 și Madecassoide, serul asigură umplerea tenului și reactivarea capacității sale de regenerare.

  • Pielea sensibilă deshidratată

Când pielea este sensibilă, înseamnă că bariera cutanată este afectată şi apar semne precum roşeaţa, mâncărimea, senzaţia de “piele care ţine”, uscăciunea severă sau reactivitatea la diferite ingrediente, cum ar fi parfumul sau alcoolul.

TOLERIANE SENSITIVE este o cremă hidratantă prebiotică cu Apă Termală ce redă confortul oricărui tip de piele sensibilă, mai ales celei deshidratate.

  • Pielea sensibila intolerantă

Tenul intolerant este tenul care are cea mai redusă toleranţă la factorii potenţiali sensibilizanţi precum alergeni genetici, mediul înconjurător, poluare, substanţe chimice etc. Reactivitatea tenului la acești factori se manifestă instant prin simptome precum: înroşire, erupţii, senzaţie de uscăciune, descuamare uşoară, senzaţie de arsură şi disconfort.

TOLERIANE ULTRA CREMĂ se bazează pe o formulă special creată pentru îngrijirea pielii sensibile, alergice și are un puternic efect calmant. Calmează pielea în doar 1 minut datorită Neurosensinei, ingredient activ ce interacţionează cu mecanismele care provoacă reacţiile de la nivelul pielii. Are o eficienta indelungata si o toleranta ridicata. 


Puteți încerca și voi KIT-ul potrivit tenului vostru GRATUIT, până pe 31 august, accesând link-ul https://www.laroche-posay.ro/articol/esampling-ro-2020-06-39435/a39189.aspx.

Tot până pe 31 august, folosind codul LRP20 pe site-urile partenere (lista farmaciilor partenere o puteti consulta aici), puteți beneficia  de 20% reducere la HyaluB5 Serum, dar si la alte produse selectate din gamele Toleriane, HyaluB5 si Ape Micelare de la La Roche-Posay. 

Voi ați încercat serumul HYALU B5 sau alte produse din gama Toleriane?

Leave a Reply

Your email address will not be published.