Moroccanoil Review & Pareri

Nu știu cum sunteți voi, însă eu am fost mult timp genul de persoana care ura ideea de turmă și refuzam să fac anumite lucruri din simplul motiv că toată lumea le făcea.

Treptat însă, acest lucru s-a transformat în curiozitate. Și mă bucur că s-a întâmplat așa.

Pe același principiu am fost și cu produsele de la Moroccanoil.

Am părul subțire și deteriorat de când mă stiu. Unde mai pui că nu reușec nicicum să renunț la placă și mi-am mai și decolorat părul de câteva ori.

Dupa multe review-uri citite și multe laude pe diverse platforme online, m-am hotarat să le dau o șansă, fără prea multe așteptări.

Nu cred în produse minune care să își facă efectul peste noapte, însă produsele lor sunt cea mai bună gamă de îngrijire a părului pe care eu am încercat-o vreodata. Și au fost multișoare de-a lungul timpului 🙂

Încă de la prima utilizare, am rămas fidelă măștii pentru că mi-a plăcut extrem de mult cum arăta părul meu după folosirea acesteia. Masca de păr Moroccanoil Intense Hydrating chiar a hrănit părul, l-a hidratat și l-a făcut mai puternic și mai sănătos.

Are o textură densă și lasă un miros dulceag plăcut părului (miros de care pot să spun că m-am îndrăgostit iremediabil). A fost, așasadar, o investiție suficient de bună încât să-mi doresc să încerc și alte produse de la acest brand. Masca o folosesc o dată pe săptămână, și este suficient cât să își facă magia 🙂

Un alt produs căruia am rămas fidelă este șamponul Moroccanoil Moisture Repair care se a dreseazã părului slăbit şi deteriorat. Are o formulă uşoară, conține ulei de argan bogat în antioxidanți, cheratină reconstructivă și acizi grași, toate acestea ajutând la restabilirea elasticității, hidratării și strălucirii . Deoarece are o formulã fãrã parabeni, sulfaţi sau fosfaţi nu va produce multã spumã şi nu va fi agresiv cu scalpul. Bonus: părul meu nu se mai îngrasă așa repede și este mult mai ușor de aranjat.

And last but not least, uleiul de păr Moroccanoil este ultimul produs din gamă de care vreau să vă vorbesc.

Fie că îl aplic pe părul umed sau uscat, se vede diferența.

Nu încarcă părul și poate fi folosit chiar și zilnic sau atunci când vă simțiti părul super uscat/deteriorat. Sau oricând vreți să aveți părul strălucitor și neted.

Are o consistență densă, are un miros dulceag și se absoarbe rapid în firul de păr, lăsând părul mătăsos, strălucitor și neted.

Deși cu orice alte produse folosite în trecut am simțit nevoia să le schimb la un moment dat pentru ca nu își mai făceau efectul, cu cele de la Moroccanoil nu am pățit acest lucru, și le folosesc deja de 2 ani 🙂

În ceea ce privește achiziția lor, cel mai des le cumpăr de la Farmacia Tei unde găsesc mereu promoții.

Voi aveți o relație de love or hate cu produsele de la Moroccanoil?

Leave a Reply

Your email address will not be published.