BlueBottleObsession – La Roche Posay

Zâmbet, tristețe, supărare, fericire.  

Toate sunt sentimente pe care le trăim zi de zi și care își pun amprenta atât asupra sufletului nostru, cât și asupra tenului. Așa cum fiecare moment trăit își lasă amprenta în mintea noastră creând amintirile, la fel le lasă treptat asupra feței noastre prin minunatele riduri de expresie.

Ridurile de expresie se formează în zonele în care mușchii feței se contractă cel mai des (în general între sprâncene, pe partea laterală a nărilor, pe frunte sau în colțurile ochilor).

Dacă la început pielea este foarte elastică și aceste riduri dispar odată cu grimasele, după un timp pielea începe să își piardă din elasticitate și liniile fine devin vizibile chiar și atunci când mușchii feței sunt în repaos.

Ce putem face : să nu mai zâmbim? Să nu ne mai încruntăm?

Este imposibil să nu ne mai exprimăm sentimentele, însă putem face alte lucruri pentru a amâna cât mai mult posibil permanentizarea ridurilor.

Este bine știut ca buni combatanți ai acestor “intruși” sunt atât hidratarea tenului cât și acidul hyaluronic. Iar dacă găsim produsul care să le poata asigura pe amândouă, we’ve hit the jackpot!

Eu una am găsit un ajutor de nădejde în serul La Roche-Posay Hyalu B5.

Acesta fortifică instantaneu tenul obosit și tern, redându-i elasticitatea și suplețea. Având în componență un compus cu 2 tipuri de acid hialuronic, vitamina B5 și Madecassoide, serul asigură umplerea tenului și reactivarea capacității sale de regenerare.

Ce promite?

  •     Diminuarea ridurile și a liniilor fine;
  •     Revitalizarea tenului și îmbunătățirea aspectului acestuia;
  •     Îmbunătățirea elasticității pielii, redându-i densitatea;
  •     Hidratarea pentru un aspect revitalizat.

Ce am observat la tenul meu de când folosesc Hyalu B5 Serum?

De când folosesc #HyaluB5 Serum de la @larocheposayromania (mai exact de o lună), tenul meu și-a recăpătat elasticitatea și nu mai pare deloc obosit (indiferent de numărul de ore de somn de care m-am bucurat).

Sunt pur și simplu fascinată de luminozitatea, uniformitatea și nivelul de hidratare pe care Hyalu B5 le oferă tenului. Tenul meu este mai luminos, și acest lucru face ca orice produs de make-up să arate mult mai bine și mai fresh.

În ceea ce privește minunatele linii fine de care vă vorbeam mai sus, acestea au un aspect redus și chiar nu mai sunt atât de vizibile.

Spre deosebire de alte serumuri pe care le-am folosit (și aici mă refer în special la cele care conțineau acid hialuronic), Hyalu B5 hidratează fără să încarce tenul.

Când este indicat să folosești Hyalu B5 Serum?

Textura este una ușoară, de gel. Aplic serumul de două ori pe zi (dimineața și seara) – pe ten, gât și decolteu prin mișcări circulare care permit absorbția mai rapidă în piele. Înainte de aplicare, tenul trebuie curățat cu apa micelară și gel de curățare . Ulterior, folosesc și o cremă hidratantă, pentru ca serul sa acționeze și mai bine 🙂

Pot spune cu mâna pe inimă că, pentru mine, a fost “dragoste la prima aplicare”  și de când îl folosesc face parte din ritualul meu zilnic de răsfăț și îngriire a tenului.

Anybody here who also tried it?

Leave a Reply

Your email address will not be published.