Kiehl’s Review

Produsele de la Kiehl’s erau de ceva timp pe lista mea de must try deoarece apăreau zilnic pe feed-ul meu pe instagram.


Fiind o împătimită a produselor de skincare și căutând mereu noi creme și ”elixiruri magice” care să îmbunătățească aspectul tenului meu, m-am decis să fac o vizita magazinului Kiehl’s.


În orice magazin Kiehl’s poți avea parte de o consultație în urma căreia poți afla tipul de ten, procentul de sebum și gradul de hidratare al pielii. În funcție de acestea, primești sfaturi și produse adecvate nevoilor tenului tău.


Pe aceasta cale am aflat că foloseam total eronat produse pentru tenul meu, fiind convinsă că am un ten gras și că mă hidratez suficient de mult. Well , that was not the case ?)


Fiind în căutarea unei creme, am descoperit Ultra Facial Cream care m-a cucerit instant și care și-a făcut cu ușurință loc în rutina mea de îngrijire a tenului.
Crema nu încarcă, are o textură lejeră și plăcută, redă elasticitatea pielii și o lasă catifelată și hidratată timp de 24 de ore.
Avantajul major, din punctul meu de vedere, este că poate fi folosită atât pentru zi cât și pentru seară.


Un alt produs achiziționat a fost Creamy Eye Treatment with Avocado. Este acel produs de care ai toate șansele să devii dependent, dar de care nici nu iți imaginezi câtă nevoie ai până nu îl încerci.
Este o cremă tratament pentru ochi care oferă hidratare intensă, potrivită pentru toate tipurile de piele, chiar și cea sensibilă. Ingredientele de baza sunt uleiul de avocado, beta-carotene și untul de shea.
Este o cremă de ochi intens hidratantă și poate fi folosită atât dimineața cât și seara.


Am plecat din magazin cu încă 5 mostre pe lângă cele 2 produse achizitionate, printre care și Ultra Facial Toner în varianta de 40 ml care poate fi folosit o perioada de până la 2-3 săptămâni.


La Kiehl’s au și un program de reciclare al ambalajelor. La fiecare 3, 5 sau 10 flacoane goale returnate (produse Kiehl’s) primiti variante mini ale produselor gratuit.


Produsele Kiehl’s le găsiți în magazinele Kiehl’s Romania din București (Afi Palace Cotroceni, Băneasa Shopping City și Promenada Mall), în Cluj-Napoca (Iulius Mall), Iași (Palas Mall), Timișoara(\ Iulius Mall), dar și online pe https://www.kiehls.ro.


Voi ce experiență ați avut cu produse de la Kiehl’s?

Leave a Reply

Your email address will not be published.