Gama Advance Techniques Avon

În copilărie nu aveam acces la multitudinea de cosmetice pe care o pune la dispoziție piața în prezent, așa că mare îmi era bucuria când venea câte o colegă cu un catalog Avon pe la școală. Mă pierdeam în paginile parfumate, culorile rujurilor și multitudinea de farduri. Citeam revista de-a fir a păr, chiar dacă ajungeam să îmi comand doar un balsam de buze, numai numai să vad și eu ce se mai poartă.

Încă simt aceeași bucurie când răsfoiesc câte o revistă de la ei și încă am produse care mi se par foarte bune, deși competiția este destul de mare în prezent.

Produse de păr de la ei nu am fost niciodată tentată să încerc , așa că mare mi-a fost bucuria când am aflat că am ocazia să le testez în campania organizată de Buzzstore.

Cei de la Avon mi-au trimis 3 produse: Șamponul Advance Techniques Reconstruction, Balsamul Advance Techniques Reconstruction și uleiul ser hidratant cu uleiuri de argan și cocos.

#Samponul promite reconstrucția părului deteriorat ajută la fortifierea acestuia și, bineînțeles, îl curăță eficient și împrospătează.

#Balsamul Reconstruction vine perfect în completarea șamponului și îl sprijină în procesul de reparare a părului. În plus, ajută la prevenirea căderii părului și face descurcarea acestuia mult mai ușoară.

#Uleiul ser hidratant reface părul uscat și hidratează firele de păr distruse, de la rădăcină până la vârfuri. Uleiul de cocos oferă părului un luciu strălucitor și textură mătăsoasă.

Folosesc produsele deja de 3 săptămâni și pot spune că sunt mult mai mulțumită de ele față de cum mă așteptam:

PRO:

-ambalaj ușor de utilizat.

-miros plăcut ce persistă (mai ales al serului hidratant).

-păr ușor de descurcat.

-oferă într-adevăr un aspect mai sănătos al firului de păr.

CONTRA:

-dacă căutați un șampon care să vă ofere volum părului, acestea nu sunt produsele potrivite.

Voi ce parere aveti despre produsele de la AVON? Ați folosit produse pentru îngrijirea părului de la ei?

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *