Farmec pe timp de vară

Se spune că ceea ce face farmecul unui om este bunătatea lui.

Farmecul însă poate fi exprimat în mult mai multe feluri: de la căldura unui zâmbet sau a unei priviri până la o culoare sau un amalgam de parfumuri.

Grija pentru frumos și respectul față de tradiție au făcut din Farmec un producător apreciat de-a lungul timpului.

Odată cu sezonul cald, razele soarelui au mai multă intensitate, iar pielea noastră are și ea nevoie de mai multă protecție. Chiar dacă avem nevoie de soare pentru întărirea sistemului imunitar sau sintetizarea vitaminei D, expunerea la lumina solară trebuie făcută controlat pentru a nu ne asuma riscuri serioase precum arsurile solare.

Ggama Gerovital H3 Derma+ Sun este prima linie de produse dermatocosmetice solare din portofoliul Farmec creată în colaborare cu specialişti din domeniul medical.

Aceștia au modernizat gama de produse deja existentă cu formule adaptate la ultimele trenduri din domentiul dermatocosmeticelor solare, în noi ambalaje și cu un design împrospătat.

La baza realizării formulelor modernizate stă tehnologia PHYSABLOCK, o asociere de filtre solare și principii active, care asigură protecție avansată împotriva radiațiilor UVA, UVB, VL (lumină vizibilă de energie înaltă) și IR (radiații infraroșii). Physavie®, un activ vegetal extras din planta de origine tropicală Physalis angulata, cu proprietăți importante de protecție a pielii expuse la soare, este ingredientul în jurul căruia s-a construit Tehnologia PHYSABLOCK.

Gama conține produse variate, adresate tuturor tipurilor de piele.

Prin campania celor de la Buzzstore, am avut ocazia să încerc următoarele produse:

Laptele pentru protectie solara cu SPF 30 Gerovital H3 Derma+ Sun : ofera protectie ridicata impotriva radiatiilor, previne petele pigmentare si este rezistent la apa.

De ceva timp, folosesc protecție solară vara și în zilele caniculare chiar dacă nu merg la plajă.

Produsul are o textură lejeră non-grasă și nu lasă pielea lipicioasa, se absoarbe repede în piele și dă o senzație de confort și răcorire. Mi-a plăcut mult pompița la acest produs care este foarte utilă și dozează corespunzător produsul


Emulsia hidratanta matifianta Gerovital H3 Derma+ : reglează eficient secreția de sebum, hidratează și matifiază tenurile mixte și grase.

Crema se comportă foarte bine pe un ten cu zona T grasă, mai ales pe timpul verii când avem mare nevoie de acest lucru . Am remarcat că machiajul rezistă excelent dupa aplicarea acestei creme.

În ceea ce priveste ingredientele, am fost super încântată că conține niacinamide, pe care eu deja le folosesc separat pentru tenul meu.

Un alt plus este faptul că nu conține alcool despre care se știe că poate fi un element iritant pentru persoanele cu pielea sensibilă. Conține doar Cetearyl Alcohol care nu este un o formă nocivă pentru piele ci din potrivă, este un emolient care ajută la hidratarea pielli. În plus, acest timp de alcool este folosit pentru a menține restul ingredientelor încorporate în compoziție ca un tot unitar.

Singurul lucru care nu m-a încântat la această cremă este componența parfumului pe lista de ingrediente, pe care eu încerc să îl evit pe cât posibil în produsele de îngrijire a pielii.


Samponul detoxifiant cu carbune Gerovital H3 Derma+ : înlătură impuritățile, întărește părul și îmbunătățește textura firului. Acesta nu conține săpun sau coloranți, fiind ideal pentru scalpul sensibil.

Este produsul de la care aveam cele mai puține așteptări, și culmea, cel care mi-a plăcut cel mai mult.

Primul “șoc” a fost legat de culoarea acestuia, care este foarte asemănatoare cu șampoanele nuanțatoare pentru părul blond. Deși este un șampon negru, spuma este deschisă la culoare și nu pătează, așa cum o fac șampoanele anterior menționate. După spălare chiar am simțit că mi-a curățat părul în profunzime și, surpriză, aveam volum! Lucru la care foarte greu ajung cu părul meu foarte subțire 🙂

Ca și o concluzie, este o gamă de produse care m-a surprins intr-un mod plăcut, chiar dacă eu sunt deja fană a produselor Farmec.

În această perioadă au reduceri la multe produse atât în magazinele fizice, cât și online, așa că se merită să aruncați o privire 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.