Still my love, Estee Lauder Double Wear

Pot spune cu mâna pe inimă că EU și EL suntem suflete pereche.

Trebuie să recunosc că înainte de a face cunoștiință cu el, am mai cochetat cu unul, cu altul … însă niciunul nu m-a împlinit cum o face el :))

Vorbesc, bineînțeles, despre fondul de ten Double Wear de la Estee Lauder.

Este un fond de ten potrivit persoanelor cu tenul mixt – gras , menține tenul mat întreaga zi și are o acoperire mare.

Ptima data l-am încercat acum vreo 4 ani și , de atunci, nu am mai găsit un alt fond de ten să mă mulțumească ca acesta.

Mi se părea prețul un pic cam piperat pentru cât dădeam pe cosmetice la vremea respectivă, așa că am tot urmărit oferte și primul fond de ten achiziționat a fost o nuanță mult prea închisă pentru tenul meu :))

Mi-a plăcut atât de mult cum se așeza pe ten încât nu am renunțat, ci mi-am căutat nuanța potrivită.

Fiind un fond de ten cu acoperire mare, mă așteptam să aibă o consistență groasă și să se întindă greu pe ten. Contrar așteptărilor, are o consistență destul de lichidă, se întinde foarte ușor pe ten și nu mi se pare că îl încarcă deloc (depinde, bineînțeles, și de cantitatea pe care o folosești sau cu ce îl intinzi pe ten – eu folosesc mereu burețel, mi se pare că se așează mult mai bine).

Singurul lucru care mă deranjează la acest produs este ambalajul, mai exact faptul ca nu are pompiță. Așa că, dacă știți de unde aș putea lua la un preț decent una care să se potrivească acestui fond de ten, feel free to comment 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.