Două generații și gama Gerovital Beauty

Câte dintre voi nu priveați cu admirație și curiozitate raftul sau cutiuța din baie plin/ă cu sticluțe magice ale mamei în copilărie?  Fie că era un parfum, o cremă sau un ruj , îl întorceam pe toate părțile și îmi imaginam ce domnișoară cochetă voi deveni și eu când voi fi mare.

Cel mai adesea pe raftul mamei vedeam o sticluță albă cu un scris șters movuliu, de pe care reușeam să descifrez cuvântul lapte . Nu prea înțelegeam eu pe vremea respectivă ce căuta laptele în baie și de ce nu este de băut, dar nici nu îmi băteam prea mult capul .

Căutând acum despre acest produs, am descoperit că are în spate 40 de ani de la lansare și că unul din șase demachiante vândute în Romania este Laptele Doina de la Farmec.

Cei de la Farmec au ramas în continuare activi pe piața din România și, în prezent, produc peste 400 de produse cosmetice care acoperă o gamă largă de utilizare, brandul Gerovital fiind considerat Brandul Nr 1 pe Categoria Îngrijirea feței.

Recent, cei de la Gerovital au lansat gama Gerovital Beauty, o gamă de make-up ce acoperă toate necesitățile unui machiaj complet și include produse pentru ochi, buze și obraji.  

Spre norocul meu, m-am numărat printre norocoșii selectați de cei de la BuzzStore pentru testarea câtorva produse din această gamă.

Cei de la Gerovital au fost destul de darnici, astfel că am avut ocazia să încerc urmatoarele produse :

Ruj cremos cu acid hialuronic- nuanța 22 Velvet Lipstick

Trecând peste faptul că nuanța primită nu este una pe care obișnuiesc să o port în mod normal, m-am bucurat să văd că se gasesc atât în magazine cât și online foarte multe nuanțe din care se poate alege. Îmi place mult că, deși rujul este unul mat (găsiți la ei și ruj lichid cu rezistență îndelungată 8H), lasă buzele foarte hidratate.

Nu este un ruj rezistent la transfer, însă rezistă eroic câteva ore pe buze.

Un mare plus pentru acest produs este ambalajul, fiind magnetic 🙂

Highlighter- pudră luminozitate

Trebuie să recunosc că aveam mai multe așteptări de la acest produs, și că acel luciu natural și uniform pe care il promite este mai mult foarte NATURAL. Desi conține 4 culori, nu mi s-a părut că iși face treaba nici ca blush, nici ca iluminator.  

Anticearcăn Soft Focus

Big, big like! Textura este una placută, nu încarcă tenul și nu face cute. Acoperă foarte bine zona cearcănelor și se întinde foarte ușor. Un mic dezavantaj la acest produs ar fi ambalajul de tub, riști să pui prea mult produs până îți dai seama de doza potrivită ?

4 mostre de fond de ten (cu nuanțele nude și ivory)

Este un produs care mi-a dat mixed feelings ?) Partea care nu m-a încantat este că se gasește doar în 3 nuanțe, iar în pachetul primit de la ei am avut doar 2 pe care să le testez, nuanta mea fiind undeva între ele ?)

Produsul în sine mi-a lăsat o impresie foarte bună. Este un fond de ten cu acoperire mare dar, cu toate acestea, nu încarcă tenul și, cel mai important, rezistă foarte bine pe ten. Cu siguranță voi achiziționa și varianta full size daca a 3-a nuanță se dovedește a fi cea potrivită pentru tenul meu.

Dacă doriți să încercați fondul de ten, vă sfătuiesc să solicitați mostre în magazine pentru a vedea  ce nuanță vi s-ar potrivi.

Overall, produsele nu m-au dezamăgit și sigur voi recumpăra câteva din ele 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.