Dacă ai avea fix 10 secunde să spui totul despre tine, ce ai spune?


Tu cine ești?

Mai știi care a fost drumul ce te-a adus aici ? Mai știi ce decizii te-au transformat în omul care ești astăzi? Ești fericit sau te-ai pierdut pe drum?

Mă întâlnesc tot mai des cu oameni nefericiți/ neîmpliniți,  absorbiți de rutina zilelor noastre. Oameni care vor să realizeze CEVA. Aleargă după metrou, aleargă dupa job-uri, aleargă după timp liber, după sfârșitul de săptămână, după ziua de salariu, dupa fairy tail-urile pe care le văd pe facebook și instagram.

Sunt oameni obosiți, presați de idealurile unei vieți perfecte , de poveștile fericite de pe social media. Oameni care vor să realizeze mai mult, să cumpere mai multe, să trăiască mai mult. Oameni care râvnesc la jobul perfect, casa perfectă, mașina cu cei mai mulți cai putere, relația invidiată de toți și vacanțele petrecute în cele mai îndepărtate colțuri alte lumii.

În toată goana asta după viața perfectă, oamenii au uitat însă de propria persoană. Nu mai au timp de ei, nu mai au timp de lucrurile care le plac cu adevărat, de oamenii care îi fac fericiți și chiar de părinții care i-au susținut să ajungă oameni care sunt astăzi.

Daca ai avea fix 10 secunde să spui totul despre tine,  ce ai spune? Cum te-ai descrie? Ce te face fericit? Ce ai făcut astăzi pentru tine și pentru cei dragi?

Majoritatea ne prezentăm cu “ numele meu este X, lucrez de atâția ani în firma Y și îmi place să călătoresc”. Dar oare, doar atât ești? Doar atât te reprezintă? Cu siguranță ai mai multe de zis!

Ești un om frumos, interesant, cu multe povești în spate, cu talente frumoase pe care le lași să se irosească/ sau nu, cu vise și gânduri frumoase!

Ar trebui să ne oprim puțin , să tragem adânc aer în piept, să ne amintim care sunt de fapt valorile noastre și cine vrem să fim cu adevărat.

Just take a deep breath and make your life a story worth telling 🙂


Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *