A simple act of self care – CeraVe

Produsele pe care le folosim pentru ingrijirea pielii diferă nu doar în funcție de tipul pielii noastre, ci și în funcție de sezon.

În timpul iernii pielea are nevoie de mai multă atenție din partea noastră și ne mulțumește de fiecare dată când îi oferim un boost de hidratare.Un prim pas în rutina noastră ar trebui sa fie curățarea delicată a pielii.

Eu folosesc gelul de curățare Hidratant CeraVe, care curăță, hidratează și ajută la restaurarea barierei protectoare a pielii mele. Pe lângă îndepărtarea impurităților și a sebumului, acest gel îmi lasă pielea hidratată, imediat după utilizare.

Dupa curățarea pielii, nu trebuie să uităm de hidratare. Am descoperit Crema hidratantă pentru față și corp de la CeraVe și îmi place foarte mult pentru că are o formulă bogată care asigură hidratare timp de 24 de ore, se absoarbe rapid în piele și repară bariera protectoare a pielii.

Și de ce folosesc tocmai aceste produse? Pentru Tehnologia MVE și conținutul de ceramide.

Tehnologia Emulsie Multiveziculara (MVE) este o tehnologie ce se regaseste in majoritatea produselor CeraVe si are la baza un sistem patentat multifazic de emulsie ulei-în-apă, ce constă într-o serie de sfere concentrice de ulei și apă dispuse pe mai multe straturi. Practic, prin intermediul tehnologiei MVE, ingredientele din produsele CeraVe sunt eliberate treptat în piele, iar hidratarea este menținută pe parcursul întregii zile, chiar până la 24 de ore.

Cât despre ceramide, acestea sunt lipide (uleiuri) găsite în mod natural în piele, care sunt esențiale pentru protejarea barierei naturale a pielii și menținerea hidratării. În lipsa ceramidelor, pielea poate deveni uscată, cu mâncărimi sau iritații. O carență a ceramidelor sau compoziția alterată sunt asociate unui număr mare de afecțiuni ale pielii.

Prin intermediul tehnologiei MVE, ceramidele esențiale conținute de produsele CeraVe sunt eliberate treptat în piele. Acestea au rolul de a proteja și restabili bariera protectoare a pielii noastre, completează ceramidele existente în piele și calmează pielea uscată reducând pierderea hidratării

Dacă cele de mai sus nu v-au convins, mai adaug și următoarele:

  • Produsele lor nu conțin parfum – medicii dermatologi recomandă produsele fără parfum, având în vedere că parfumul poate cauza iritații mai ales pentru persoanele cu pielea sensibila.
  • produselor lor sunt, de asemenea, non-comedogenice (nu blochează porii).
  • nu contin parabeni.
  • sunt testate hipoalergenic și sunt dezvoltate împreună cu medicii dermatologi.

Am încercat toate produsele pe care aceștia le au momentan pe piața din România și m-au convins sa nu le scot din rutina mea de ingrijire.

Pentru mine, CeraVe a însemnat trecerea de la haos la rutină acum ceva timp în urmă tocmai datorită ingredientelor, eficienței și accesibilității produselor lor.

Produsele CeraVe se găsesc atât online, cât și fizic în farmacii. Lista partenerilor o gasiți online pe www.cerave.ro .

Leave a Reply

Your email address will not be published.